Outwell Brew Espresso Maker L
En traditionell mokakanna fungerar på elektriska och gasspisar (men inte induktion) så länge spisens kannstöd sträcker sig tillräckligt långt mot mitten av brännaren. För att använda den, skruva loss mokakannan (den övre och nedre delen är gängade ihop), häll kallt eller varmt vatten i den nedre delen, sätt i filtret, fyll det med ditt favoritkaffe och skruva tillbaka locket. Placera kannan på spisen eller brännaren. Kokande vatten skapar tryck som pressar vattnet genom kaffesumpen. När kaffet börjar bryggas är det bäst att minska värmen. När allt vatten i botten har förångats och kaffet är klart börjar kannan att ge ifrån sig gurglande ljud – det är rätt tillfälle att ta bort den från spisen. Till skillnad från en perkulator tömmer en mokakanna sin vattenbehållare under användning och recirkulerar inte kaffet. Resultatet är ett krämigt, fylligt kaffe – med en märkbart rikare smak än droppkaffe. Eftersom mokakannans aluminiumhölje blir mycket varmt under användning är det bäst att hälla ut kaffet för njutning och sedan låta kannan svalna. Diska alltid mokakannan för hand, inte i diskmaskin. Ej lämplig för induktionshäll. Placera inte i mikrovågsugn.
Information om Scandinavian Outdoor
- Fri frakt över 1000 kr med Budbee
- Fria returer över 1500 kr
- Klarna
Dela med dig:
Facebook Tweeta Pin it